LOOP music shop

Veliki izbor harmonika – novih i korištenih

Share on facebook
Podijeli

LOOP music shop nudi veliki izbor harmonika, novih ali i onih korištenih. Važno je napomenuti da i korištene harmonike iz naše ponude dolaze s godinu dana garancije.

U ponudi imamo sve vrste harmonika; od onih najmanjih dječjih s 17 tipki i 8 basova, do onih u verzijama od 48, 60, 72, 80, 96 i 120 basova. Sve harmonike su detaljno pregledane, servisirane i potpuno ispravne.

Nove, ali i korištene, možete plaćati i karticama na rate, do najviše 36 rata. I u našim poslovnicama, a i direktno putem webshopa.

Posjetite naše poslovnice u Varaždinu, Stanka Vraza 6 ili pak u Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1 i pregledajte naš veliki izbor harmonika. Poslovnica u Varaždinu otvorena je svakog radnog dana od 10:00 – 18:00 sati, a i subotom od 09:00 – 13:00 sati. Poslovnica u Gornjem Kuršancu otvorena je svakog radnog dana od 08:00 -18:00 sati, a subotom od 09:00 – 13:00 sati.

Osim što kod nas možete kupiti harmoniku, možete i prodati svoju. Ili pak je zamijeniti za nešto drugo. Nudimo i uslugu najma harmonika, na rok od jednog dana, pa čak do deset mjeseci.

Servis LOOP music shopa nudi i mogućnost servisiranja, popravka ili pak štimanja Vaše harmonike. Na uslugu servisa i ugrađene dijelove, također dajemo garanciju od godinu dana.