LOOP music shop

Zoom iQ7 stereo kondnezatorski mikrofon za iOS uređaje

1,100.00 kn

Informacije o proizvodu:

Pretvorite svoj iOS uređaj u terenski snimač jednostavno priključivši ga s Zoom iQ7 – jednim od prvih svjetskih stereo kondenzatorskih mikrofona s Lightning priključkom. Snimajte zvuk koncerta, intervjua, sastanaka, predavanja i sl. s punom preciznosti zvuka i sa širokim frekvencijskim spektrom te nakon toga podijelite svoju snimku s ostatkom svijeta! Ovaj mikrofon namijenjen je za noviju generaciju iPhone, iPad i iPod Touch uređaja, veliki mikrofonski gain potenciometar u analognom stilu s 3-segmentnim LED indikatorom razine signala. Audio kvaliteta zvuka: 44.1kHz/16-bit , 48kHz/16-bit, max. SPL od 120dB. Pozor! iPhone uređaj na slici je samo ilustrativan te ne dolazi u kompletu s mikrofonom.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.222,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.100,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli