LOOP music shop

Zoom G1 Four gitarski efekt procesor

593.00 kn

Informacije o proizvodu:

Više od 60 ubojitih efekata s bubnjevima i looperom! Stvaranje vrhunskih gitarskih tonova nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući ovom gitarskom procesoru. Dodajte novu dimenziju i ispolirajte svoje sviranje s više od 60 tradicionalnih i butik efekata. Kreirajte zvukove od tankog clean zvuka do nabrijanih kanala s vjernim simulacijama 13 klasičnih pojačala i gitarskih kabineta. Ostanite u ritmu uz pomoć 68 ugrađenih bubnjarskih uzoraka, a uz to stvarajte višeslojne aranžmane uz pomoć 30-sekundnog loopera. G1 FOUR omogućava Vam korištenje do pet efekata istovremeno te možete pohraniti do 50 korisničkih postavki.Tu su također i ugrađeni kromatski štimer + AUX ulaz za ‘jammanje’ uz Vašu omiljenu glazbu.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 658,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 593,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.