LOOP music shop

Zoom F2-BT terenski snimač s bluetooth kontrolerom i lavalier mikrofonom

1,530.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Zoom F2-BT je pametno rješenje za audio snimanja kadje u pitanju podcast, vlog, intervju ili video spot. Ovaj ultrakompaktni terenski prijenosni snimač snimit će kristalno čist ton, a zahvaljujući bluetooth podršci, moći ćete upravljati aplikacijama i bežičnom sinkronizacijom time coda. Rukovanje F2-BT jednostavno je i intuitivno, a kompletni materijal se može snimati na microSD/microSDHC/microSDXC kartice, pa tako ovaj uređaj može raditi i zasebno bez dodatnih snimača, miksera i sl. Mala potrošnja energije čini ga pouzdanim pratiocem u svakoj prililici kad vam je potreban fleksibilni snimač za pouzdan rad bez kompliciranog spajanja.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.699,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.530,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli