LOOP music shop

Zoom F1-SP terenski snimač sa shotgun mikrofonom

1,830.00 kn

Informacije o proizvodu:

Zoom F1 terenski snimač i shotgun mikrofon bundle set idealno je riješenje za sve ‘videoljupce’ i nezavisne filmaše koji imaju potrebu za snimanje zvuka profesionalne kvalitete. F1-SP uključuje zoom SGH-6 shotgun mikrofon koji je dizajniran za snimanje svakog najmanjeg detalja zvuka. Zajedno s F1 snimačem imate mogućnost snimanja zvuka u visokoj rezoluciji od čak 24bit/96kHz. Zoom F1 terenski snimač + Shotgun Mic idealan je “dobiveno/uloženo” paket za vršenje terenskog snimanja, vjenčanja, dokumentaraca, i sl. Pozor! Kamera sa slika ne dolazi u kompletu, ona je samo ilustrativne prirode.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.033,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.830,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli