LOOP music shop

Zoom A1 Four multiefekt za akustične instrumente

967.00 kn

Informacije o proizvodu:

Bez obzira svirate li akustičnu gitaru, saksofon, trubu, violinu, harmoniku ili akustični bas, ZOOM A1 Four sjajno je rješenje za bojanje vašeg zvuka. Ovaj nevjerojatni uređaj ima više od 80 efekata, a njih 35 su zvučno optimizirani prema instrumentu. Na raspolaganju vam je više procesorske snage, koja omogućuje rad do pet istovremenih efekata, posloženih u redoslijed po vašem izboru. A1 Four sadrži 50 memorijskih mjesta za pohranjivanje korisničkih patcheva, a sa Zoomovim softverom Guitar Lab patchevi se stvaraju na iznimo jednostavan način. Tu su još i looper s petljama do 30 sekundi, anti-feedback filter, ritam mašina kao i adapter MAA-1 za mikrofone s fantomskim napajanjem.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.074,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 967,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.