LOOP music shop

RANE Sixty-Eight DJ mikser

14,841.60 kn

Informacije o proizvodu:

RANE Sixty-Eight DJ mikser

Ultimativni “uključi-i-sviraj” komplet koji sadržava i digitalnu simulaciju ploče, softverske kontrole, dva USB porta za jednostavne DJ tranzicije, softverske efekte, šest ugrađenih beat efekata te sve record i playback kanale koji su Vam potrebni! Sixty-Eight mikser podržava analognu i digitalnu simulaciju vinila (DVS), u kompletu a mikserom dolazi i Serato DJ softver, uređaj je također kompatibilan sa serato Scratch Live softverom. Sadržava Rane ASIO i Core Audio drivere za korištenje s popularnim DJ i DAW programima. Četiri Serato Control Vinyl snimke i četiri Serato kontrolnih CD-ova također dolaze u kompletu.8 selektivnih ulaza, studijska phono pretpojačala, USB i S/PDIF ulazi.

MPC: 23.190,00 kn
Cijena za gotovinu: 14.841,60 kn

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama (American express, Mastercard, Maestro, VISA i Diners), a moguća je i otplata na rate do 12 mjeseci beskamatno ili pak čak do 60 mjesečnih rata putem kredita. Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Proizvod se nalazi u našoj poslovnici: Varaždin, Stanka Vraza 6.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Kod zamjena molimo u obzir uzimati punu cijenu (MPC).