LOOP music shop

PreSonus Quantum thunderbolt 2 audio sučelje

7,322.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

PreSonus Quantum je audio sučelje s niskom latencijom koje vam putem analognih, ADAT i S / PDIF veza pruža do 26 ulaza i do 32 izlaza. NJegovi konverteri vam omogućuju snimanje gotovo bez kašnjenja, dok su dinamički rasponi veći od 120 dB i u ADC (analogno na digitalni) i na DAC (digitalni na analogni) prijetvorbi. Nadalje, Quantum snima zvuk u sjajnoj rezoluciji 192 kHz/24-bita. Uz dva referentna XMAS mikrofonska pretpojačala, mnogobrojne priključke (ADAT, MIDI, S/PDIF), pregledni zaslon i jednostavnost rukovanja ovo audio sučelje je fantastična prilika da svoj studio opremite vrhunskim komadom opreme.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 8.135,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 7.322,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.