LOOP music shop

PreSonus Quantum 2 Thunderbolt 2 audio sučelje

3,747.00 kn

Informacije o proizvodu:

Brzi audio interfejs s vrhunskim zvukom i bez suvišnih detalja! Thunderbolt 2 tehnologija visoke brzine i ‘direkt-na-DAW’ signalna putanja omogućava Vam super-nisku latenciju. Opoziva XMAX mikrofonska pretpojačala hvataju bilo koji izvor zvuka sa superiornom kvalitetom, dok ‘malo-umjetničko-djelo’ 24-bit/192kHz konverteri i vrhunski clocking pružaju Vam impresivnih 120dB dinamičkog raspona i jitter-free performanse. Trebate više ulaza/izlaza? – Nema problema! Koristite Quantum 2 ADAT ulaze i spojite par 8-kanalnih pretpojačala. Još Vam nije dovoljno? Uparite do četiri Quantum 2 interfejsa i stvorite masivni sistem s 80 ulaza i 80 izlaza. Quantum 2 audio interfejs sadržava PreSonus Studio One Artist DAW softver za obradu i produkciju glazbe, kao i besplatni Studio Magic Plug-in Suite set.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.163,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 3.747,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

POVEZANI PROIZVODI