LOOP music shop

PreSonus Notion 6 softver za pisanje nota (Download)

932.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Da li biste željeli čuti Vaše najnovije skladbe izvedene od strane Londonskog simfonijskog orkestra? Ili svjedočiti izvedbama Vaših ideja od strane Victor Wootena i Neil Zaze? Ukoliko ste dovoljno uporni te uz pomoć pisanja nota u PreSonus Notion 6 softveru i Vaši snovi se mogu ostvariti! Ni jedan drugi softver ne sadržava mogućnosti i moć kao Notion 6, što Vam omogućava fokusiranje na skladanje, a ne na npr. pravilno pozicioniranje mikrofona. Vrlo je jednostavno dijeliti ideje s Vašim članovima benda putem forme u tablaturama, ili prezentirati notne zapise Vašem producentu ili manageru. Video reprodukcija podržava filmsko komponiranje, a iPad prijenos i prepoznavanje ručno pisanih nota omogućava Vam dovršavanje kompozicija u pokretu (iOS aplikacija u prodaji zasebno). I kao ‘šlag na tortu’, potpuna integracija s PreSonus Studio One softverom omogućava Vam ‘oživljavanje’ Vaših kompozicija koristeći Vaše osobne virtualne instrumente i efekte.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.035,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 932,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.