LOOP music shop

PreSonus AIR10 aktivna zvučna kutija (Komad)

3,315.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Aktivna zvučna kutija koja Vam pruža proširene bas frekvencije i prirodne visoke frekvencije – sve to upakirano je u kompaktnu i laganu mobilnu zvučnu kutiju! 10″ woofer i 1.35″ tweeter pogonjen je od strane 1.200W pruženih od strane hibridnog pojačalo od D-klase i AB-klase. Pojačalo D-klase efektivno pogoni bas frekvencije, dok pojačalo AB-klase pogoni glatke i prirodne visoke frekvencije. Ugrađeni preseti na prednjoj strani kućišta (“wedge placement”, “music playback”, “enhanced low end” i “improved speech intelligibility”) čine ovu zvučnu kutiju idealnim izborom za bilo koju situaciju. EQ sekcija koja se nalazi na ovoj zvučnoj kutiji omogućava vrlo jednostavnu prilagodbu zvuka prema prostoru. Ova zvučna kutija idealna je za mobilne i fiksne instalacije – izuzetne performanse unutar malog pakiranja.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.683,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 3.315,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.