LOOP music shop

Mooer MEQ1 Graphic G equalizer

454.00 kn

Informacije o proizvodu:

Najmanja na svijetu equalizer gitarska pedala idealna za sve gitariste koji traže pedalu za oblikovanje njihovog tona kako bi dobili baš “ono”! Iako je ova pedala malih dimenzija, to ne znači da ona nije izuzetno funkcionalna. Ona Vam pruža 5 parametrija za podzvučno oblikovanje i boostanje + dodatna razina level kontrole. Level kontrola je izuzetno korisna! Koristite ju za ‘boostanje’ Vašeg signala ili ga prigušite nakon što pronađete pravi miks zvuka. Usred svirke slučajno osjetite potrebu za “još malo gasa”? – Jednostavno podignite Level kontrolu koja nimalo neće utjecati na Vaš zvuk.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 505,00 kn
Cijena za gotovinu: 454,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli