LOOP music shop

LINE6 HX gitarski efekt procesor

3,765.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Utemeljen na uspjehu fenomenalne i moćne Helix serije, samo je bilo pitanje vremena prije nego što LINE6 ponovno “zasuće rukave” i stvore novi još moćniji gitarski efekt procesor s prvoklasnim efektima – predstavljamo Vam LINE6 HX efekte! Kao i Helix, HX efekti imaju mogućnost kontrole Vaše potpune gitarske opreme, idealna su nadopuna za Vaš pedalboard te sve između. S preko 100 HX-kvalitetna efekta – mnogi od njih izvučeni su iz legendarnih LINE6 pedala – više nikada nećete ostati bez tona. A zahvaljujući HX audio pogonu Vi ste u mogućnosti koristiti od devet efekata simultano. Izuzetna moć procesiranja, realistični ton i osjećaj, opsežna kontrola opreme; sve se to nalazi u ovom procesoru. MIDI ulaz i izlaz, USB, 2 x efekt petlje, povezivost za expression pedalu, istinski stereo prolaz.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.183,00 kn
Cijena za gotovinu: 3.765,00kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli