LOOP music shop

IK Multimedia iRIG KEYS I/O 25

1,197.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

IRig® Keys I/O serija trenutno je jedina na tržištu koja sadrži standardni midi kontroler zajedno s profesionalnim audio interfejsom koji nudi 24bit/96kHz sampling rate, balansirani stereo izlaz, izlaz za slušalice te ulaz koji može poslužiti za intrument ili mikrofon (zajedno s mogućnošću korištenja phantom powera). iRig® Keys I/O 25 sadrži obojane padove osjetljive na pritisak, programabilne klizače osjetljive na dodir te tipke i potenciometre koji omogućuju brz rad. Kao certificirani Apple MFi keyboard kontroler (“Made for iPod, iPhone, iPad”), iRig Keys I/O podržavaju rad na svim iOS proizvodima, te također imaju mogućnost rada na AA baterije.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.330,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.197,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.