LOOP music shop

Blackstar HTV-412A MKII gitarski kabinet

4,338.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Blackstar HTV-412A MKII gitarski kabinet

Izvanredan nakošeni gitarski kabinet iz HT Venue serije opremljen s 4 x 12″ 320W Celestion zvučnicima koji su specijalno namotani kako bi pružili najbolje rezultate s HT Venue pojačalima, ali i s mnoštvom drugih gitarskih pojačala i glava! Kabinet je ručno spojen na zglobovima, kvalitetno ožičen i sadržava ‘cool’ vintage stil! Otpor 4 ili 16Ω mono / 2 x 8Ω stereo.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.820,00 kn

Cijena za gotovinu: 4.338,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

OPIS PROIZVODA

The HT Venue Series has four outstanding speaker cabinets that are all equipped with Celestion drivers and have been voiced to work with the HT Venue amplifiers, as well as a wide range of other products. All the cabs have finger-locked (comb) joints, heavy duty wiring and a cool vintage styling.

The HTV 412 speaker extension cabinet features four 12″ speakers.

  • 4×12 320W
  • 4 or 16Ω Mono / 2×8Ω Stereo
  • Celestion loudspeaker
  • Rugged construction
Kategorije: , Oznaka:
Podijeli