AKG WMS420 Instrumental Set bežični instrumentalni sistem

2.626,00Kn

Kategorije: , Oznaka:

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

AKG WMS420 Instrumental Set bežični instrumentalni sistem

Profesionalni više-kanalni bežični mikrofonski sistem s pilot tonskim prijenosom s ciljem prevencije neželjenih šumova. Ovaj instrumentalni set se sastoji od PT420 pojasnog odašiljača koji se nalazi unutar kompaktnog i čvrstog kućišta te pruža superiornu kvalitetu zvuka čak i za najzahtjevnije gitariste i basiste te još od SR420 prijemnika, instrumentalnog kabela, antena za prijemnik, AC adaptera i jedne AA baterije.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.918,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.626,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.