LOOP music shop

Prodaja laptopa, tableta, računala, monitora i printera

Share on facebook
Podijeli

LOOP music shop osim glazbene opreme nudi i veliki izbor laptopa, tableta, računala, monitora i printera. U ponudi su novi i korišteni uređaji, a čak i one korištene možete platiti karticama na rate. U našim poslovnicama u Varaždinu, Stanka Vraza 6 ili Gornji Kuršanec, Frankopanska 1, možete plaćati karticama do 36 rata, dok idrektno putem našeg webshopa možete plaćati do 24 rate.

Sva korištena informatička oprema je testirana u našem servisu i potpuno je ispravna, očišćena i dezinficirana.

Poslovnica u Varaždinu otvorena je svakog radnog dana od 10:00 – 18:00 sati, a i subotom od 09:00 – 13:00 sati. Poslovnica u Gornjem Kuršancu radi svakog radnog dana od 08:00 -18:00 sati.

Ukoliko pak niste iz Varaždina, postoji mogućnost da Vam se tražena oprema dostavi na Vašu zadanu adresu. Dostava je besplatna i brza. Garantirano već idući radni dan za cijelu Hrvatsku, a za okolicu Varaždina i Čakovca, pazi sad – dostava je tijekom istog dana.

Kompletnu ponudu informatičke opreme koji nudi LOOP music shop pogledajte na linku OVDJE.

Osim što možete kupiti laptop, tablet, računalo, monitor i printer – u LOOP music shopu ih možete i iznajmiti. Uvjete najma možete pogledati na linku OVDJE.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail prodaja@loop.hr ili telefon 099/650-5066 (WhatsApp ili Viber +385986505066).