Zamjena glazbenih instrumenata i opreme

Zamjena glazbenih instrumenata i opreme

S vremenom Vam je dosadio instrument kojeg imate. Sad ste poželjeli neki drugi. Ili imate glazbenu opremu koju više ne koristite, a sad Vam treba nešto sasvim drugo. Sve su to problemi, koje vrlo jednostavno možete riješiti u LOOP music shopu. Zamjena glazbenih instrumenata i opreme, također je jedna od opcija koju Vam nudi LOOP music shop.

Naime, kod nas svoj instrument ili glazbenu opremu možete brzo i jednostavno zamijeniti za ono što vam trenutno treba.

Kakve su zamjene moguće?

Gotovo sve kombinacije koje Vam padnu na pamet – su izvedive. Morate nas samo pitati. Moguće su zamjene: rabljeno za novo, rabljeno za rabljeno, jeftinije za skuplje, skuplje za jeftinije… Trebate tablet za tekstove, laptop, računalo, ili pak mobitel – i to možete dobiti kod nas u zamjenu za svoju glazbenu opremu.

Kakav je postupak kod zamjene glazbenih instrumenata i opreme

Ukoliko želite zamijeniti svoj instrument, ili nešto od svoje glazbene opreme, postupak je slijedeći. Na mail prodaja@loop.hr nam pošaljite točan model proizvoda kojeg nudite, detaljne fotografije Vašeg proizvoda, kako bismo mogli utvrditi preliminarno stanje, te svakako istaknite cijenu koju tražite.  Ukoliko postoje kakvi nedostatci ili kvarovi na uređaju kojeg nudite, o tome ste nas dužni unaprijed obavijestiti. Na osnovu toga ćemo procijeniti da li nam je proizvod zanimljiv za zamjenu ili ne.

Vi možete odabrati bilo što iz našeg širokog asortimana, vidljivog na našoj web stranici. Možete odabrati bilo što od rabljene ili nove robe koju imamo u ponudi. Možete birati i skuplje, ali i jeftinije. Doplate su moguće u oba smjera. Razliku u cijeni možete platiti i karticama na rate (do 36 rata). Ukoliko mi doplaćujemo razliku Vama – isplata je ODMAH.

Čak i ako nešto trenutno nemamo u ponudi – pitajte, pa ćemo i to probati pribaviti za Vas. Obzirom da smo zvanični partner Audio Pro Artist d.o.o., kompletan njihov asortiman s web stranice audiopro.hr je dostupan i kod nas. Po apsolutno istim cijenama i uvjetima.

Kod zamjene instrumenta ili opreme za opremu iz naše ponude vrijedi cijena koja je označena za zamjene.

Kako realizirati zamjenu?

Ukoliko Vam je naša ponuda prihvatljiva, svoju opremu možete dostaviti u našu poslovnicu u Varaždinu, Ulica Stanka Vraza 6. Odmah po primitku Vašeg instrumenta ili opreme, kući odlazite s onim što ste odabrali kod nas.

Ako niste u mogućnosti posjetiti našu poslovnicu, tada svoju robu možete i poslati nekom kurirskom službom, na adresu: LOOP d.o.o., Ulica Stanka Vraza 6, 42000 Varaždin, tel. 098/9729-585. Troškove dostave snosi prodavatelj. Po primitku Vašeg proizvoda, te uplate eventualne razlike, šaljemo Vam odabrani proizvod na Vašu kućnu adresu. U ovom slučaju, na mail ćemo Vam poslati Kupoprodajni ugovor, kojeg ovjerenog šaljete u paketu s opremom. Ukoliko ide doplata s naše strane, uplaćujemo Vam je na Vaš tekući račun.

Za detaljnije informacije, slobodno se obratite našim djelatnicima na telefone 042/410-757 ili 098/9729-585, ili pak mailom na prodaja@loop.hr

Koje su prednosti?

Ukoliko imate instrument koji Vam više ne treba, ili pak višak glazbene opreme, možete uštedjeti svoje vrijeme i odmah doći do novca. Bez razvlačenja po oglasnicima i odgovaranja na stotine pitanja i podpitanja.

Vaš LOOP music shop

 

 

 

Filed under: Novosti

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Comment *

Name *
Email *
Website