LOOP music shop

Servis harmonike

Share on facebook
Podijeli

LOOP music shop nudi uslugu servis harmonike. Na sve odrađene radnje i ugrađene dijelove dajemo garanciju od godinu dana.

Bez obzira na model ili pak starost Vaše harmonike, posvetiti ćemo joj se s velikom pažnjom. Bilo da joj je potrebno samo tekuće održavanje ili pak kapitalan remont – obratite nam se s povjerenjem.

Nakon odrađenog pregleda, napraviti ćemo Vam procjenu potrebnih radnji i izraditi troškovnik. Kako bi smo Vam dodatno izašli u susret, troškove servisa i ugrađenih dijelova možete platiti karticama na čak 36 rata.

Obično harmonike uz sviračku vrijednost imaju i onu sentimentalnu. Ili Vas podsjećaju na školske dane ili su poklon od drage osobe. To, ali i sama cijena harmonike, dovoljno su opravdani razlozi za ulaganje u servis ili remont.

U LOOP music shopu možete i kupiti harmoniku, novu ili rabljenu. Kompletnu ponudu pogledajte na linku.

Osim što možete kupiti, kod nas možete i prodati svoju harmoniku, ili je zamijeniti za nešto drugo. A možete uzeti i harmoniku u najam.

Kako realizirati servis harmonike?

Naručite svoj termin ili se dodatno informirajte na broj telefona 098/9729-585, 099/650-5066, 042/410-757 ili pak email prodaja@loop.hr

Dostupni smo i u našim poslovnicama: Varaždin, Ulica Stanka Vraza 6 (točno preko puta McDonald’sa), radnim danom: od 10:00 – 18:00 sati, subotom: 09:00 – 13:00 sati ili Gornji Kuršanec, Frankopanska 1, 40305 Nedelišće, radnim danom: od 08:00 – 18:00 sati.

Ukoliko Vam nije zgodno dolaziti u neku od naših poslovnica, harmoniku na servis možete dostaviti i nekom od dostavnih službi, a po prethodnom dogovoru s našim djelatnicima.