LOOP music shop

Zoom TAC-8 Thunderbolt audio sučelje

3,145.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

S jednostavnom analognom i digitalnom povezivosti + fantastičnom 24-bit/192kHz kvalitetom zvuka, Zoom TAC-8 Thunderbolt audio interfejs donosi Vam zadivljujuće funkcionalnosti i dovoljnu količinu pretpojačala koja Vam omogućava da snimite kompletan bend od jednom. Priključci za mikrofone, instrumente, signaliziranje linijskih razina + MIDI povezovist omogućavaju Vam potpunu svestranost koja Vam je potrebna za snimanje velike količine instrumenata u studijskom okruženju, ili na svirci uživo. Zahvaljujući potpuno metalnom dizajnu, TAC-8 pruža Vam pouzdanost pri radu bez obzira u kojem okruženju vršili snimanje. Izuzetno jednostavne kontrole unutar kontrolnog softvera u kombinaciji s “ugodnim za uho” reverb i delay efektima pružaju Vam izuzetno veliki produkcijski potencijal za rad.18 x 20 Thunderbolt audio interfejs sa 8XLR/TRS combo mikrofonskih/linijskih ulaza + ADAT, S/PDIF, MIDI ulazima/izlazima. Pozor! Thunderbolt kabel ne dolazi uz ovaj uređaj niti originalno, niti ga Audio Pro daje u ovoj cijeni. Za rad uređaja potrebno je da si sami kupite Thunderbolt kabel kako biste ga povezali s računalom.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.494,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 3.145,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.