LOOP music shop

Zoom TAC-2 Thunderbolt audio sučelje

1,452.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Ultra-kompaktan i zadivljujuće-brzi audio interfejs koji će Vam omogućiti snimanje glazbe na svjetskoj razini! Koristeći najnoviju Thunderbolt tehnologiju, TAC-2 audio interfejs omogućava Vam ultra-nisku latenciju i 24-bit/192kHz kristalno čist zvuk koji će Vas u potpunosti zadiviti. Nećete više doživjeti zaostajanje i probleme s brzinom prijenosa podataka, samo čistokrvni i savršeni audio zvuk. Spojite svoje omiljene mikrofone i uključite Zoom TAC-2 Thunderbolt audio interfejs u Vaše računalo te počnite raditi na potencijalnim novim svjetskim glazbenim hitovima.2 x 2 Thunderbolt audio interfejs s 2 XLR/TRS combo mikrofonskim/linijskim ulazima, izlazom za slušalice, izlazima za monitore, fantomskim napajanjem i kabelom. Pozor! Uređaj je komaptibilan sa isključivo Mac računalima koja pokreću OS X 10.6.8 ili noviji operacijski sustav, nije komaptibilan s Windows računalima.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.613,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.452,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.