LOOP music shop

Zoom Q8 ručna HD kamera i snimač

2,502.00 kn

Informacije o proizvodu:

Super-mobilna ručna HD kamera i audio snimač objedinjava video snimanje visoke definicije u kombinaciji s audio zvukom visoke rezolucije! Uvijek ćete moći uhvatiti punu sliku zahvaljujući Q8 široko-kutnom objektivu od 160 stupnjeva + digitalnom zoomu. Na tu sliku još dodajte kristalno čist 24-bit/96kHz audio zvuk sa zamjenjivim mikrofonskim kapsulama te na kraju kao rezultat dobivate audio/vitualne opcije koje ste oduvijek željeli unutar jedne ručne kamere i audio snimača. Naravno, uvijek opcionalno možete uključiti svoj mikrofon po izboru u kameru uz pomoć XLR/TRS ulaza. Ako želite snimiti vrhunske snimke, ovaj snimač/kamera idealno je rješenje za Vas!

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.780,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.502,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli