LOOP music shop

Zoom Q4n audio/video snimač

2,008.00 kn

Informacije o proizvodu:

Želite imati mogućnost stvaranja vrhunske impresivne snimke Vaše svirke? Onda je ova ova visoko kvalitetna kamera s profesionalnim ugrađenim XY audio snimačem idealno riješenje za Vas! Izuzetno širok kut snimanja, vrhunski oblikovan dizajn, izuzetne performanse pri snimanju u slabo osvijetljenim uvjetima i vrhunski zvuk postavljaju Zoom korporaciju u vodećeg svjetskog proizvođača u ovoj industriji. Svirate u pubu po mračnoj atmosferi? Nije problem! Ili svirate pod žarkim svijetlima na velikom pozornicu? Ni to nije problem, Zoom Q4n idealan je za svaku situaciju. Također, ova kamera pruža vrhunske rezultate i pri streamingu uživo s 3M (2,3k) maksimalnoj video rezoluciji, također ovaj audio i video snimač odličan je i za profesionalni video rad, npr. snimanje spotova i sličnih video uradaka.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.231,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.008,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli