LOOP music shop

Zoom Q2n-4K audio/video snimač

1,857.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Teško da bi Vas itko zamijetio u današnje vrijeme bez čvrste prezentnosti na socijalnim mrežama, tako da samo zvuk više nije dovoljan. Srećom po Vas Zoom je nastavio sa svojom linijom zadivljujućih ručnih snimača – upoznajte Zoom Q2n-4K audio/video snimač u visokoj rezoluciji s kristalno čistom i oštrom slikom! U veličini karakterističnoj za mini-action kameru ovaj snimač pruža Vam izvrsnu profesionalnu kvalitetu video snimke, XY stereo par mikrofona koji Vam donose izvrsnu kvalitetu zvuka po kojoj su Zoom snimači izrazito popularni. Ultra široki kut leća (160 stupnjeva) može uhvatiti cijeli bend na snimku, a što se tiče snimanja u slabo osvijetljenim uvjetima? – Ovaj Zoom snimač će Vas zasigurno zadiviti po tom pitanju!

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.063,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.857,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

Podijeli