LOOP music shop

Zoom LiveTrak L-12 digitalni mikser i snimač

4,666.00 kn

Informacije o proizvodu:

Bilo da želite napraviti zvučnu snimku probe, producirati brzu demo snimku ili napraviti vrhunsku snimku koncerta, Zoom LiveTrak L-12 može to učiniti stvarnim! Ne samo da možete snimiti 12 individualnih kanala, nego također možete stvoriti custom miks sa slušalicama za do pet članova benda i doraditi snimke sa efektima studijske kvalitete. Cijeli projekt možete završiti na L12 snimaču ili prenijeti 12 traka na Vaš DAW softver za daljnju obradu i miksanje. LiveTrak L-12 također funkcionira ugodno i kao 14 ulaza/14 izlaza USB audio interfejs za Mac, PC ili iOS uređaje. 24-bit/96kHz kvaliteta snimanja, 3-pojasni ekvalizator, 16 ugrađenih efekata.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 5.184,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 4.666,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.