LOOP music shop

Zoom LiveTrak L‑20R digitalni rack mikser

5,142.00 kn

Informacije o proizvodu:

Bilo da želiti zabilježiti probu, isproducirati brzinski demo ili usnimiti dobrozvučeći koncert, sa Zoomovim modelom LiveTrak L20R je sve moguće- Omogućuje vam snimanje do 22 pojedinačna kanala i to direktno na SD karticu. Pri tome možete složiti miks za slušanje za do šest članova benda i još dobiti live mix kompletno s efektima studijske kvalitete. S L20R možete završiti cijeli miks u samom uređaju i poslati 20 kanala u Daw koji koristite za editiranje i miksanje. Pored toga, L20R možete koristiti i kao robusnu USB audio karticu s 22 ulaza i 4 izlaza za vaše Mac, PC i iOS uređaje. Povrh svega, L20R ima mogućnost spajanja s aplikacijom Zoom Remote Mixer koja FOH inženjeru i šetorici glazbenika omogućuje upravljanje njihovim miksom putem iPada.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 5.713,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 5.142,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.