LOOP music shop

Zoom LiveTrak L‑20 digitalni mikser

6,667.00 kn

Informacije o proizvodu:

Bilo da želite napraviti brzinsku snimku probe, producirati kvalitetnu demo snimku ili napraviti vrhunsku snimku koncerta, Zoom LiveTrak L-20 vam to sve omogućuje! Možete snimiti 20 individualnih kanala (16 XLR ulaza i 2 stereo ulaza), napraviti zasebne mikseve sa slušalicama za do 6 članova benda a 3-pojasni EQ, 16 ugrađenih efekata sa dva zasebna FX procesora kao i 9 programabilnih scena, omogućavaju da cijeli projekt možete završiti na L-20 snimaču ili prenijeti 22 trake na Vaš DAW softver za daljnju obradu i miksanje. LiveTrak L-20 također funkcionira i kao 22 ulaza/4 izlaza USB audio interfejs za Mac, PC ili iOS uređaje sa 24-bit/96kHz kvalitetom snimanja.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 7.407,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 6.667,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.