LOOP music shop

Zoom B1Xon bas efekt procesor

471.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

B1on bas procesor daje Vam 75 bas efekata, uključujući mnoštvo distorzija, kompresora, modulacijskih, delay i reverb efekata te mnoštvo simulacija pojačala. Mogućnost korištenja do 5 efekata od jednom povezanih na način na koji to Vi želite! Kao dodatak, uz ovaj efekt procesor dolazi 68 ugrađenih ritam uzoraka te mogućnosti spajanja slušalica na ovaj efekt procesor kako biste mogli vježbati u tišini. Kromatski štimer, looper s mogućnosti snimanja uzorka do 30 sekundi. Programiranje je izuzetno jednostavno i direktno zahvaljujući izuzetnom korisničkom sučelju i velikom LCD ekranu. Za razliku od Zoom B1on modela, ovaj model sadržava i expression/volume pedalu.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 523,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 471,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.