LOOP music shop

Zoom B1X Four bas efekt procesor

742.00 kn

Informacije o proizvodu:

Još više snage i mogućnosti u malom pakiranju! Zoom B1 Four nudi preko 60 efekata (do 5 istovremenih), 68 ugrađenih ritamskih uzoraka, looper, ugrađena expression pedala, 9 modela pojačala za simulaciju klasičnih rigova, Zoom Guitar Lab softver za stvaranje, editiranje i upravljanje efektima, 50 korisničkih memorija, Auto Save funkcija, ugrađeni kromatski štimer, izlaz za slušalice, audio ulaz za vanjske reproduktore zvuka, mogućnost rada na baterije, USB priključak za firmare update, napajanje i spajanje na Zoom Guitar Lab softver. Upravo nevjerojatne značajke u tako maloj kutijci, zar ne?

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 824,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 742,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.