LOOP music shop

Yamaha F310 Natural akustična gitara

1,030.00 kn

Informacije o proizvodu:

Yamaha F310 Natural akustična gitara

Akustična folk gitara koja Vam pruža izuzetnu kvalitetu, bezvremenski dizajn i zvuk koji i očekujete od ovako renomiranog proizvođača, a uza sve to po izuzetno povoljnoj cijeni! Prednja ploča od pune smreke, stražnji i okolni dio gitare od marenti drveta, vrat od nato drveta, prstohvat i most od palisandera (rosewood), širina prstohvata: 43mm, dubina tijela: 96-116mm, skala žica: 634mm.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.144,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.030,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli