LOOP music shop

Washburn HD30S Natural akustična gitara

2,456.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Washburn HD30S Natural akustična gitara

Akustična gitara u Dreadnought stilu iz Washburn Heritage 30 serije! Prednja ploča od pune sitka smreke koja daje superioran ton koji kroz godine postaje samo bolji i bolji, donji i okolni dio od prošaranog jasena, vrat od satiniranog mahagonija s dvosmjernom šipkom za držanje ravnine vrata. Prstohvat, most i sedlo od palisandera. Washburn logo & stilizirani W umetak. Die cast pozlaćene mašinice. HD30S savršena je gitara za sviranje bilo da se radi o svirci uživo ili za snimanje u studiju, daje puni ton koji je ujedno jasan, skup i artikuliran.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.729,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.456,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Raspoloživost proizvoda na upit.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli