SIRE MARCUS MILLER V7 VINTAGE ALDER-4 Akcija!!!

3.654,00Kn

Kategorije: , Oznaka:

Želite unajmiti ovaj proizvod? Za uvjete i cijene popunite naš ili nas kontaktirajte direktno na prodaja@loop.hr

Opis

SIRE MARCUS MILLER V7 VINTAGE ALDER-4 Akcija!!!

Električna bass gitara iz Sire Marcus Miller V7 Vintage serije. Legendardni basist Marcus Miller i SIRE žele da svi mogu uživati u stvaranju glazbe, a kako bi to bilo moguće, napravili su instrumente vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni. Rezultat su Marcus Miller basevi koji zvuče nevjerojatno i izgledaju predivno. Vrat je od tvrdog javora, tijelo je od sjeverno-američke johe, prstohvat je od javora sa 20 medium praga. Most je Marcus Vintage-S Bridge, pickupi su Marcus Vintage Jazz, skala 863 mm, radijus vrata je 184 mm, širina vrata je 38 mm. Posebnost ovih basseva je elektronika, a SIRE predpojačalo Marcus Heritage 3 je odličan primjer koji predstavlja tehnologiju i filozofiju koja stoji iza njihovih instrumenata. Sa mnoštvom tonskih kontrola, vrlo lagano ćete pronaći zvuk koji tražite, a zbog napajanja od 18v putem dvije baterije vaš će zvuk biti prirodan i snažan. Elektronika ima 3 kanalni EQ, možete paliti i gasiti aktivu, a čak i u pasivnom modu kontrola glasnoće, tone kontrola i pickup balans rade normalno.

NOVO!

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 4.060,00kn
Cijena za gotovinu: 3.654,00 kn

Mjesečna rata za kupovinu na 36 rata, cca: 112,77 kn.

Moguće zamjene za glazbenu opremu. Moguće plaćanje karticama na rate do 36 mjeseci bez kamata (Visa Premium, Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Moguće ispostavljanje R-1 računa.

Proizvod se nalazi u našoj poslovnici: Varaždin, Stanka Vraza 6.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SIRE MARCUS MILLER V7 VINTAGE ALDER-4 Akcija!!!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Komentiraj *