LOOP music shop

SIRE MARCUS MILLER V7 SWAMP ASH-5 MN TS 2ND GEN

4,947.00 kn

Informacije o proizvodu:

Nova generacija odličnih SIRE Marcus Miller bas gitara! Legendardni basist Marcus Miller i SIRE žele da svi mogu uživati u stvaranju glazbe, a kako bi to bilo moguće, napravili su instrumente vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni. Rezultat su Marcus Miller basevi koji zvuče nevjerojatno i izgledaju predivno.

Jedinstveno pretpojačalo u ovim bas gitarama je odličan primjer SIRE tehnologije i filozofije integrirane u njihove instrumente. Višrestruke kontrole tona daju korisnicima mogućnosti za podešavanje svojeg savršenog zvuka. 18V pretpojačalo osigurava prirodan, čisti zvuk sa moćnim izlaznim signalom. 3-pojasni EQ daje svestranost tona za sve glazbene i žanrovske potrebe. Svi modeli imaju mogućnost biranja aktivnog ili pasivnog načina rada. Čak i u pasivnom modu, glasnoća, ton i kontrola balansa pickupova su potpuno funkcionalni i daju korisniku potpunu kontrolu tona.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 5.496,00kn
Cijena za gotovinu: 4.947,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

Svi modeli dolaze sa promijenjivom kontrolom za srednje frekvencije koju Marcus Miller zagovara kao izuzetno potrebnom opcijom. Prekidač za srednje frekvencije omogućuje korisnicima da odaberu frekvencije između 80Hz~2,000Hz. Izuzetno korisna opcija za podešavanje savršenog zvuka.

Marcus Super-J Revolution set Alnico pickupa imaju posebnu metodu magnetiziranja koja proizvodi zvuk sličan 20 godina starom Heavy Formvar pickupu. Zavojnica je promijenjena u običnu emajliranu a strojevi koji namataju zavojnice su podešeni na istu brzinu i kut kao i ručno motanje. Ova tehnologija ima naziv “Revolution Pickup Technology”.

Druga generacija donosi svirljivost na novu razinu sa zaobljenim rubovima na prstohvatu. Nešto što je bilo moguće samo u custom shopovima, sada je dostupno na SIRE drugoj generaciji instrumenata. Zaobljeni rubovi omogućuju bolji i prirodniji hvat u odnosu na tipične prstohvate, te su udobniji za korištenje. Ovakav pothvat iziskuje posebne preinake u procesu proizvodnje i uvođenje novog stroja. Poseban izazov donosi i činjenica da SIRE basevi imaju binding. Druga generacije je usprkos tim izazovima uspjela proizvesti fantastične zaobljene prstohvate na 2nd Generation modelima.

Petožičani modeli SIRE bas gitara imaju duple grafitne šipke u vratu za bolju stabilnost, kakve obično imaju samo skupi modeli instrumenata.

Jazz bass model je industrijski standard sa svojim prepoznatljivim vintage zvukom. Svestrana bas gitara koja je odlična za sviranje s prstima, slap tehniku te sve ostale tehnike i stilove sviranja. Sa klasičnim i modernim dizajnom, ova nova bas gitara može proizvesti željeni zvuk za sve žanrove glazbe – od laganijih pa sve do žestokog metala.

Tijelo je napravljeno od vrhunskog močvarnog jasena kakav se nalazi na skupim instrumentima. Ima balansirani ton, vrlo je rezonantan, sa ugodnim visokima, čvrstim niskima i malo smanjenim srednjim frekvencijama što ga čini idealnim za slap tehniku. Karakteristike ovog drva omogućuju basistima da još bolje emuliraju ton Marcusa Millera.

V7 je opremljen sa Marcus Standard Heavy Mass Standard Bridge mostom, posebno dizajniran na zahtjev Marcusa Millera. Ovaj most ima karakteristike vintage jazz bas gitare, ali sa masivnim sedlima koje basu daju bogati ton koji se probija. Novi Marcus Heavy Mass Standard Bridge ima i mehanizam koji omogućuje stavljanje žica kroz tijelo, za “zategnutiji setup” i balansiraniji, točniji i stabilniji ton.

Mašinice su otvorenog tipa i odlično drže štim.

Konjić je od prave kosti i daje balansiraniji, čišći i glatkiji ton od plastičnih konjića.

Pretinac za baterije više nije plastični, već je napravljen od jasena za bolju dugotrajnost i estetiku.

Prstohvat je od javora koji daje čisti, jasni i zvonki ton. Prstohvat je “C” oblika, promjera 9.5″, sa 20 medium pragova.

Boja: Tobacco Sunburst

 

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli