LOOP music shop

Shure WA723-GLX-D SM58/B58 zamjenska ručka u boji

331.50 kn

Informacije o proizvodu:

Shure WA723-GLX-D SM58/B58 zamjenska ručka u boji

Shure Vam od sada omogućava novi kolorni izbor kada je u pitanju Vaš omiljeni Shure bežični mikrofon! Budite karakteristični i prepoznatljivi!!! Ovaj model predviđen je za korištenje s GLX-D modelima, zadovoljava sve Shure standarde kvalitete. Jednostavna instalacija i uklanjanje omogućeno. Boja: Bijela (osim nje ovaj model je još dostupan u zlatnoj, srebrnoj, ljubičastoj, plavoj i crvenoj boji). Pozor! Ovo je samo kućište, mikrofon ne dolazi u kompletu.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 365,00 kn
Cijena za gotovinu: 331,50 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli