LOOP music shop

Sennheiser HD 25 Plus slušalice

1,805.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Sennheiser HD 25 Plus slušalice

Zbog njihove male težine i zbog mogućnosti slušanja sa samo jednim uhom, slušalice HD 25 Plus su neophodne za mobilni monitoring. Zatvorene slušalice HD25 Plus su dizajnirane sa svrhom za profesionalni monitoring koji omogućava prigušivanje buke iz okoline. Sposobne za izdržavanje izuzetno visokog zvučnog pritiska, izuzetno robustna konstrukcija – ove slušalice su odlične za korištenje u okruženjima s velikom razinom buke (npr. kod ozvučavanja koncerata, studio monitoringa i testiranja audio opreme. Slušalice idealne za monitoring za kamermane i DJ-eve! Par slušalica sa istinskim zvukom namijenjenim za profesionalce! Za razliku od standardnog HD 25 modela, HD 25 Plus model dodatno sadržava original torbicu, dodatni par spužvica za slušalice i dodatnih 1,5m kabela.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.006,00 kn
Cijena za gotovinu: 1.805,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.