LOOP music shop

Roland BK-3

3,391.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Roland BK-3

BK-3 opremljen je zvukovima i ritmovima koji pokrivaju glazbene stilove iz cijelog svijeta uključujući Istočnu Europu, Južnu Ameriku i Aziju. Klavijatura ima više od 850 zvukova i 50 setova bubnjeva, a kompatibilna je i sa GM2, GS i XG Lite formatima kao i sa standardnim MIDI datotekama.

Kroz USB memoriju podržava WAV i MP3 audio, SMF i Roland ritmove (BK, E, G i VA seriju). I tu je opcija za usporavanje i ubrzavanje stvari, smanjivanje vokala pa i ova klavijatura može poslužiti kao karaoke mašina.

Vaš nastup možete i snimiti na USB.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.768,00 kn
Cijena za gotovinu: 3.391,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Raspoloživost proizvoda na upit.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli