LOOP music shop

RODE NT2-A Studio Solution Set komplet

2,347.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

RODE NT2-A Studio Solution Set komplet

Dobitnik velikog broja prestižnih nagrada u cijelom svijetu. Baziran na HF1 kapsuli 1″ (25mm), koja je korištena i kod svjetski rangiranog Rode K2 cijevnog mikrofona. Frekvencijski i tranzijentni odziv ove kapsule se odlično uklapa u suvremene tokove snimanja, dok s druge strane isporučuje nježan i gladak karakter legendarnih mikrofona 50-ih i 60-ih godina. Filter niskih frekvencija na 40 Hz i 80 Hz. Atenuacija za -5 dB i -10 dB. Polarna karakteristika usmjerenosti: omni, kardioidna i bidirekcionalna. U kompletu s mikrofonom još dolazi: SM& deluxe shockmount nosač s integriranim pop-filterom, mikrofonski kabel dužine 6 metara, trobica i instrukcijski DVD.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.608,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.347,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu.

Moguće je plaćanje karticama na rate:

  • *od 2 do 24 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka i svim svim VISA Premium, Mastercard i Diners club karticama
  • *od 2 do 36 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje Diners club karticama
  • *od 2 do 12 rata (bez kamata i naknada) – moguće je plaćanje svim VISA i Maestro karticama slijedećih banaka: PBZ, Zagrebačka banka, Erste banka, OTP banka, ali i svim MBPlus karticama slijedećih banaka: Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank, Kentbank, Agram banka.
  • *jednokratno – moguće je plaćanje svim kreditnim i debitnim karticama.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena za gotovinu.

Usluga dostave je uključena u cijenu.

Kategorije: , Oznaka:
Podijeli