LOOP music shop

PreSonus StudioLive 64S digitalni mikser

25,875.00 kn

Informacije o proizvodu:

Moćni stroj bez premca! Ovaj 64-kanalni digitalni mikser poboni 4-jezgreni FLEX DSP pogon s dovoljno ‘mišića’ za rad s 526 simultanih procesa. Ali to nije sve, njegov FLEX FX multi-efekt procesor pruža osam prostora s reverb simulacijama i delay efektima sa osam zaduženih efekt buseva. Mogućnost dodatne proširivosti zahvlaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja putem AVB mreže. Uživajte u svestranom radu od 64S-ice s 32 Flex mikseva. Oblikujte i ispolirajte svaki kanal do savršenstva uz pomoć PreSonus hvaljenenog Fat Channel procesiranja. PreSonus StudioLive 64S sadržava opsežni softverski paket koji Vam omogućava stvaranje vrhunskih snimki koje nastaju od materijala snimljenih na ovom miksu.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 28.749,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 25.875,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.