LOOP music shop

PreSonus StudioLive 32S digitalni mikser

22,106.00 kn

Informacije o proizvodu:

StudioLive 32S je moćan 32-kanalni mikser koji pruža vrhunsko iskustvo miksanja s upakiranim mogućnostima velikog formata miksera unutar kućišta malog formata. Pokreće ga PreSonus FLEKS DSP Engine s dvije jezgre, digitalni mikser StudioLive 32S opremljen je s 40 kanala za mix, 26 mix buseva i 286 simultanih procesora – uključujući 4 stereo sistema za reverb i Fat Channel modele na svim ulaznim kanalima i “mix bus”. Sa 128 (64k64) kanala za USB snimanje, 128 kanala audio / izlaznog audio signala za AVB mreže, fleksibilnim opcijama usmjeravanja i kvalitetom zvuka u studiju, StudioLive 32S pruža brz i intuitivan površinski radni tok za potpunu kontrolu. Provodite manje vremena u “meniju” a više vremena u miksanu – hands-on. Uživajte u kvaliteti!

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 24.562,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 22.106,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.