LOOP music shop

PreSonus Studio One 5 Professional - Crossgrade softver (download)

2,244.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Jedna od najpopularnijih DAW aplikacija svih vremena, PreSonus Studio One nudi vam sveobuhvatan i kompleksan skup alata za pretvorbu vaših ideja u kompletne projekte. Sjajne značajke poput drag & drop funkcionalnost, multi-touch support, neograničen broj audio i instrumentalnih kanala, funkcija Console shaper, velike biblioteke sa samplovima, instrumentima i efektima i mnoge druge dat će vam profesionalnu podršku za rad, nebitno bavite li se snimanjem, miksanjem ili masteringom. Nova verzija ovog softvera sadrži više novih funkcija i mogućnosti nego prije, kao što su npr. ‘Score View’, integriranje plug-ina Melodyne Essential 5, proširena funkcija Mixer ‘Scenes’ i još mnoge druge. Uz to prava ljepota i snaga PreSonus Studio One 5 Professional je u tome što se nauči za tren oka, iznimno je jednostavan i intuitivan za rad. Ovo je ažurirana nadogradnja za prelazak s drugih DAW platformi (crossgrade).

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.493,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.244,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.