LOOP music shop

PreSonus Studio 1810c USB-C audio sučelje

3,054.00 kn

Informacije o proizvodu:

Opremljen s 18 istodobnih ulaza, uključujući četiri ‘ugodnih’ XMAX-L pretpojačala, ovaj audio interfejs idealan je za projekt studije koji se bave snimanjem raznih audio izvora. Osim toga osam izlaza opskrbljuju Vas s ekstra feksibilnosti nad monitoringom + procesing mogućnostima vanjskih efekata. Također dobivate MIDI ulaz i izlaz za keyboard kontroler kako bi rad s virtualnim instrumentima bio lagan poput povjetarca. Doživite monitoring s nultom latencijom zahvaljujući Studio 1810c DSP-baziranom monitor mikseru, zajedno s control room integracijom + Studio One Artist i UC Surface softver. Ako počinjete sa snimanjem, ovaj audio interfejs pružiti će Vam sve što je potrebno – samo nadodajte glazbu.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 3.393,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 3.054,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.