LOOP music shop

PreSonus Sphere (Download) softver (mjesečna pretplata)

119.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Stvarajte inspirativnu glazbu pomoću ovog nagrađivanih programa za snimanje i sveobuhvatnog paketa koji sadrži kompletnu kolekciju PreSonusovog softvera, budućih nadogradnji, alata za rad s opcijom Cloud i pohranjivanje, stručni chat Studio i pristup treninzima, sessionima i promocijama. Sphere uključuje proslavljeni softver Studio One Professional i svaki njegov dodatak za upravljanje svime, od aranžiranja i snimanja do miksanja, masteringa i unutar istog DAW-a. Uz ovaj komplet također dolazi i PreSonusov softver za notaciju i komponiranje, biblioteke s izvedbama Londonskog simfonijskog orkestara, i cijeli niz biblioteka s loopovima i semplovima Spark. Sphere ima sve što vam je potrebno za podizanje glazbe na jednu potpuno novu razinu. Ovo je verzija s mjesečnom pretplatom i automatskom obnovom pretplate na softver.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 132,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 119,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.