LOOP music shop

PreSonus Quantum 48X48 thunderbolt 2 audio sučelje

11,815.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

PreSonus Quantum 4848 je thunderbolt 2 audio sučelje s najnižom latencijom koje vam putem analognih i ADAT priključaka omogućuje snimanje i reprodukciju do 48 ulaznih i izlaznih kanala. Njegovi konverteri vam omogućuju snimanje gotovo bez kašnjenja, dok su dinamički rasponi veći od 120 dB i u ADC (analogno na digitalni) i na DAC (digitalni na analogni) prijetvorbi. Nadalje, Quantum snima zvuk u sjanoj rezoluciji 192 kHz/24-bita. Uz pregledni zaslon i jednostavnost rukovanja ovo audio sučelje je fantastična prilika da svoj studio opremite vrhunskim komadom opreme po atraktivnoj cijeni.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 13.127,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 11.815,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.