LOOP music shop

PreSonus ISPD-4 izolacijske podloge

288.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Priuštili ste si vrhunske studijske monitore i ne možete dočekati da ih čujete, ali kad ste ih postavili u svoje radno okruženje….? BOOM, katastrofa!!! Sve vibracije i rezonancije Vaših radnih uređaja iz okoline utječu na boju i čistinu zvuka samih monitora. Ali postoji riješenje za to! – PreSonus ISPD-4 izolacijski padovi izvedeni od skupe i kvalitetne spužve umanjuju neželjene vibracije i poboljšavaju čistoću i srednji frekvencijski opseg zvuka. Prodaju se u paru, svaki dio može se još podijeliti na dva djela kako biste ove izolacijske spužve mogli maksimalno prilagoditi Vašim studijskim monitorima.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 320,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 288,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Trošak dostave na Vašu adresu je 40,00 kn.