LOOP music shop

PreSonus FaderPort V2 mobilni studijski kontroler

1,395.00 kn

Informacije o proizvodu:

Preuzimajući trag od PreSonus FaderPort 8 i FaderPort 16 modela, ovaj nadograđeni 1-kanalni FaderPort mobilni studijski kontroler pruža Vam usko integrirane i optimizirane radne tokove i proširenu DAW kompatibilnost. Preuzmite kontrolu nad Vašim miksom uz pomoć osjetljivih na dodir 100mm mozoriziranih kliznih potenciometara + 360 stupnjeva encoder s dugmetom. Ubrzajte Vašu produkciju s pouzdanim transportnim i automatizacijskim kontrolama. Uživajte u potpunoj podršci za PreSonus StudioOne DAW, kao i u kompatibilnosti za Logic Pro X, Cubase, Live i još više putem Mackie Control Universal emulacija. Pro Tools korisnici također će profitirati od bliske integracije putem Mackie HUI emulacije. Ako tražite način kako povećati svoj radni tok, onda je FaderPort izvrsno riješenje.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.549,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.395,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.