LOOP music shop

PreSonus Eris E66 aktivni studijski monitor (Komad)

2,443.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Aktivni studijski monitori od kojih možete očekivati izuzetno precizan odziv, izuzetno širok frekvencijski spektar i izuzetnu stereo sliku! S jednim silk-dome tweeterom pozicioniranim između dva woofera Eris E66 monitor stvara veliku zvučnu sliku s glatkim on- i off-koordinatnim odzivom koji će Vam pomoći pri donošenju bitnih odluka tijekom studijskog snimanja. Uz pomoć akustičkih kontrola uštimavanja za nadoknađivanje neposredne blizine zidovima ili kutevima, ovaj monitor zvučati će vrhunski u gotovo svakom prostoru. Bilo da ga postavite horizontalno ili vertikalno PreSonus Eris E66 pruža Vam izvanrednu klasu unutar svojeg cjenovnog ranga. Pozor! Izražena cijena odnosi se na 1 komad.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.714,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 2.443,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.