LOOP music shop

PreSonus DigiMax DP88 mikrofonsko pretpojačalo i konverter

4,873.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

8×8 96kHz pretpojačalo/konverter oprema Vaš studio s osam potpuno opozivih, digitalno kontroliranih analognih XMAX pretpojačala. Izgrađen na osobnom DigiMax konceptu PreSonus je unaprijedio njihovu 8-kanalnu A/D konverzijsku platformu dodavajući 8 potpuno opozivih digitalno kontroliranih analognih XMAX pretpojačala s audio kvlaitetom zvuka do 96kHz brzine uzorkovanja. DP88 je idealan izbor za proširenje Vašeg PreSonus Studio 192 studio komandnog centra ili nekog drugog audio interfejsa s ADAT ulazima/izlazima. Povezivost i fleksibilnost DP88 pretpojačala/konvertera nas je oduševila – ovo je jako lijepa investicija za poboljšanje Vašeg studija, bilo da je profesionalni ili kućni.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 5.414,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 4.873,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.