LOOP music shop

PreSonus AudioBox 96 Studio komplet za studijsko snimanje

1,472.00 kn

Dostupno uz narudžbu

Informacije o proizvodu:

Kompletni mobilni set za snimanje namijenjen za Mac i PC računala! U ovom bundle setu dolazi ultra mobilni AudioBox 96 audio interfejs, višestruko nagrađivani Studio One® Artist DAW softver, M7 kondenzatorski mikrofon s karakterističnim toplim zvukom, HD7 studijske slušalice visoke definicije zvuka. Više informacija o audio interfejsu: Jednostavan, pouzdan i mobilan! Bez obzira da li ste glazbenik, producent ili podcaster s ograničenim budžetom, AudioBox USB® 96 idealan je za Vas! Ovaj jednostavano i zgodno malo audio sučelje za snimanje ima samo odgovarajuće funkcije za osnovne potrebe snimanja, što Vam omogućava da ga odmah uključite i započnete snimanje u kvaliteti zvuka do 24-bit / 96 kHz. AudioBox USB 96 omogućava jednostavno snimanje i napajanje preko USB veze.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 1.635,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.472,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.