LOOP music shop

PreSonus Atom SQ MIDI/Pad kontroler

1,827.00 kn

Informacije o proizvodu:

PreSonus ATOM SQ je hibridni MIDI kontroler koji ubrzava popularni “In the box” način rada! Sekvencer, performance pad i klavijatura – PreSonus je sve to ujednom! Atom SQ je ujedno i najfleksibilniji PreSonus MIDI kontroler do sada. Izradite patterne u tren oka pomoću step-sekvencera u stilu omiljenih starih TR uređaja. Ukucajte ritamske dionice pomoću padova sa sjajnim dinamičkim odzivom. Izradite izražajne dionice arpeggia ili isprogramirajte linije basa i melodija – sve pomoću istog kontrolera! PreSonus ATOM SQ sjajno se integrira sa softverom PreSonus Studio One i Ableton Live, predstavljajući pri tome besprijekorno proširenje njihovih mogućnosti. S osam prilagodljivih enkodera i ekspresivnom touchstrip senzorom, ATOM SQ je komad opreme koji ćete rado ponijeti svuda sa sobom.

NOVO! NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.029,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 1.827,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan odmah.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.