LOOP music shop

Nuvo JSax 2.0 plastični saksofon

756.00 kn

Informacije o proizvodu:

Plastični saksofon koji omogućava djeci da rano razvijaju vještine sviranja na saksofonu. Ima blagi sax zvuk i zabavno ga je svirati, čak i za iskusnog svirača. Ima potpuno kromatski raspon od sredine C do G u sljedećoj oktavi. Za početnike s malim prstima postoji set čepova (kotačići za vježbanje!) koji se mogu koristiti za zatvaranje rupa u tonovima u ranim danima učenja. JSax je lagan i izuzetno izdržljiv te je 100% vodootporan što ga čini vrlo pogodnim za učionicu, kao i zabavnim putnim instrumentom. Koristi standardne piskove Nuvo s 11 i 2 isporučene s kompletom. Možete koristiti i klarinetski pisak Eb, a uklopit će se i piskovi za sopran saksofon. Dolazi s koferom i remenom za nošenje.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 840,00 kn
Cijena s popustom za gotovinu: 756,00 kn

Moguće su zamjene za glazbenu i informatičku opremu ili mobitele.

Moguće je plaćanje karticama na rate (do 36 rata bez kamata, čak i direktno putem webshopa www.loop.hr ). Kod plaćanja pouzećem i plaćanja po ponudi vrijedi cijena s popustom za gotovinu. Moguće izdavanje R-1 računa.

Proizvod je dostupan po narudžbi.

Moguća je i dostava kurirskim službama, diljem Hrvatske i Europske unije. Dostava je unutar 24 sata za područje cijele Hrvatske (osim za otoke), a za područje Varaždina i Čakovca dostava je isti dan.

Dostava je uključena u cijenu.

 

Interni broj: 13500015 Kategorije: , Oznaka:
Podijeli